Eén van ’s Neerlands langst lopende en succesvolste bands is toch wel De Dijk. Met frontman Huub van der Lubbe staan zij al jaren aan de top van de Nederpop. Een indrukwekkend oeuvre deed zanger Ewout de Bruijn overtuigen om in 2008 met een gelegenheidsformatie onder de naam DE DEIK drie tribute -optredens te geven die geheel in het teken stonden van De Dijk. Maar na die drie – overigens wel succesvolle – optredens in de regio Leiden ging ieder bandlid weer z’n eigen weg.

Op veler verzoek besloot diezelfde Ewout op een natte, gure maar wel echt Hollandse herfstavond dat DE DEIK maar weer eens nieuw leven moest worden ingeblazen. Sinds dat moment heeft DE DEIK verschillende enthousiaste muzikanten gezien.  Op dit moment staat de bezetting als een huis en spelen zij met regelmaat van de klok in de randstad en daarbuiten. Met Raphael op bas,  Mo op toetsen,  drummer Eddie, gitarist Vinnie, Louis op saxofoon en Ewout als frontman heb je een dijk van een DEIK.  

En zo is DE DEIK nu waar het eind 2008 nooit naar heeft uit gezien. Hoppa, doen wat een band moet doen! De kroeg in om het publiek te vermaken met knallers als Ik kan het niet alleen, Dansen op de vulkaan en Mag het licht uit!

 

 

Meer informatie of De Deik willen boeken? Bel H2M op 071-5418909 of mail naar info@H2M.nl