Een deik van een december

Zoals beloofd gaan we met jullie mooi de maand december in!

Op zondag 1 december beginnen we vanaf 16:00 uur in De Uijl van Hoogland in Leiden. Een mooier uitzicht op een podium waar dan ook in Leiden is er niet, dus komt alleen in grote getalen naar de Uijl! Met onze nieuwe drummer Bas zullen we de knallers van De Dijk over jullie heen leggen als een warme deken. De rum met neut is dan optioneel voor de echte koukleumen.

DSC_0155

Exact een week later, op zondag 8 december, zijn we vanaf 19:00 uur te vinden in de Morsstraat in Leiden waar die dag het 17,5 jarig bestaan van Lemmy’s Biercaf√© een gevierd wordt. We zijn vereerd en verheugd dat we samen met Lambert en consorten de zondagavond mogen afsluiten. Vier het met ons mee, bij Lemmy’s mag je binnen zonder kloppen.

Onze december-tour sluiten we af in Noordwijkerhout. Daar luiden we op vrijdag 13 december alvast de kerst in bij Bar Madero aan de Zeestraat! Met de gebroeders van der Ploeg als gewaardeerde gastheren toveren we de tent vanaf 21:00 uur om tot een vulkaan en vormen jullie de dansende en kolkende massa.

Tot zover de knipogen naar de songtitels en hopelijk tot op een van de gigs!