DE DEIK “Vers Bloed”!

Met het laatste energieke concert wat we samen met de band RampScenario verzorgd hebben in Warmond tijdens de “droge kaagweek” nog in onze gedachte, willen we jullie allemaal het heuglijke nieuws brengen over De Deik, HET VERVOLG!!!!

DSC_0559

De Deik zal na het vertrek van onze topmuzikanten uit De Deik zoals jullie die kennen van onze voorgaande succesvolle optredens met een geheel nieuwe setting terug komen. Na de zomer zullen ze even energiek voor de dag komen, zoals jullie dat gewend zijn! DE DEIK “VERS BLOED” heeft een aantal toppers bij elkaar gebracht die hun sporen in de muziekwereld al ruimschoots verdiend hebben. Het verse bloed betekent nu dat er muzikanten van 20 tot 50 jullie zullen laten ontspannen! Jullie kunnen weer genieten van de heerlijke, gevoelige, warme en zeker ook swingende nummers van de alom bekendste band van Nederland!

We beginnen op zondag 7  September in Café De Gouwe in Oegstgeest om de zondagmiddag borrel vanaf 16:00 uur luister bij te zetten. Dan op vrijdag 3 oktober in de namiddag bij Lemmy’s Biercafé tijdens Leids Ontzet.

En er zitten er nog veel meer in het vat, dus houd ons in de gaten. Tot snel!