DE DEIK “Na de Zomer”, Zullen we Dansen?

Waar het voor de zomer goed was voor een flinke reeks fantastische optredens is het na de zomer weer tijd voor MEER! De Deik staat alweer geboekt voor een aantal leuke optredens en er zullen er vast nog meer bijkomen.
Na een periode van bezinning en ontspanning zullen de heren van “DE DEIK”  jullie meenemen op de rollende trein van het komende najaar.

Tijdens onze optredens zien we velen van jullie keer op keer weer terug, daarvoor willen we jullie bedanken want dat laat zien dat “Ik kan het niet alleen”, echt van toepassing is!!!!!!!!!! En ook de vele nieuwe gezichten die we tijdens onze omzwervingen tegen komen zijn een waar bad van gezelligheid.

EN: WE gaan ermee door want “We Beginnen Pas!!!!”

11025739_975626995781426_3547894639041350977_n

We staan de komende periode zelfs op een aantal besloten privé-feesten, supergevoel! En natuurlijk niet te vergeten op 3 Oktober bij de Morspoort tussen half vier en half zes! En ook nog bij ’t Wapen van Zandvoort, tennisclub Unicum Leiden en niet te vergeten in onze stamkroeg “Café de Gouwe” te Oegstgeest (meerdere keren !!!).
Maar we beginnen tijdens het wereldberoemde festijn in Hazerswoude-Dorp bij de Egelantier op 29 Augustus, Clemens, Zullen we Dansen!!!

Vast tot snel en geniet nog even van jullie vakanties, wij doen dat zeker!

“DE DEIK”